مشاور تحصیلی🥇 نخبگان صنعتی شریف
مشاور تحصیلی و کنکور
👇👇👇 جهت رزرو جلسه با باتجربهترین مشاور تحصیلی به انتهای همین پست رجوع کنید 👇👇👇
[aiovg_video mp4="https://kooshyarlearn.ir/wp-content/uploads/2021/08/main.mp4" tracks="0" fullscreen="1"]
ویدئوی معرفی وبسایت کوشیار
در این مقاله به نقش مشاور تحصیلی و اهمیت مشاوره در مسیر دانش آموزی و یا حتی دانشجویی میپردازیم. بسیاری از افراد فکر می کنند مشاور تحصیلی کسی است که صرفاً به آنها یک برنامه مطالعاتی داده و هر روز پیگیر کارهای آنها خواهد بود در حالی که این رایج ترین اشتباه در مورد مشاور است. برنامه ریزی و پیگیری کار اصلی مشاور نیست! موارد یاد شده تنها بخشی از قسمت اجرایی مشاوره به حساب می آیند.
قبل از ادامه مقاله خوب است بدانید که خدمات مشاوره تحصیلی و مشاوره کنکور در وبسایت کوشیار توسط آقای حسین بهمن آبادی دانشجوی المپیادی دانشگاه صنعتی شریف و مدرس و مشاور با سابقه مدارس استعدادهای درخشان انجام میشود. سابقه کاری ایشان به سال 1393 و بلافاصله بعد از قبولی در دانشگاه بر میگردد که از طرف دبیرستان محل تحصیل خود (دبیرستان شهید سلطانی یک کرج) به عنوان مدرس دورههای ریاضی و فیزیک پیشرفته، کنکور و المپیاد و همچنین مشاور تحصیلی و برنامهریز دپارتمان مربوطه فعالیت خود را شروع کردند. جهت کسب اطلاعات بیشتر از رزومه کاری ایشان و رزور کلاس خصوصی ریاضی کنکور یا فیزیک کنکور و یا جلسات مشاوره تحصیلی یا مشاوره کنکور به پایین همین صفحه رجوع کنید!
اما ادامه مقاله …. مهمترین بخش کار یک راهنمای تحصیلی در مرحله اول کشف و یا ایجاد چشم انداز صحیح برای دانش آموز است. در واقع اگر دانش آموزی چشم انداز و اهداف معینی نداشته باشد باید در ابتدای کار برای او تصویر ذهنی ساخت و سپس با اصلاح آن تصویر به کمک واقعیتهای زندگی بخش هدف گذاری را تثبیت کرد. حال که با مهمترین بخش فعالیت مشاور آشنا شدیم، به سراغ بررسی جزئیات این بخش و سایر بخشهای میرویم.
مقاله پیشنهادی : تدریس خصوصی ریاضی
مشاور تحصیلی و ایجاد تصویر ذهنی
اصولاً بدون داشتن دید نسبت به به نتیجه کاری که قرار است انجام بدهیم حداکثر تلاش خود را برای رسیدن به هدف بکار نمیگیریم. به عنوان مثال وقتی شما وکیل هستید و هیچ فایده و بهرهای از یاد گرفتن یک نرم افزار طراحی مهندسی نمیبرید قاعدتاً برای یادگیری آن هم وقت نمیگذارید. از طرفی باید دقت کرد که صرف داشتن یک تصویر ذهنی الزاماً منجر به تلاش و حرکت پرشتاب نمیشود. در واقع همه اهداف چنین خاصیتی را ندارند که به انسان اراده قوی القا کنند. تصویر ذهنی باید برای فرد تحت مشاوره بسیار جذاب و دور دست باشد تا بتواند انگیزه لازم را در فرد به وجود آورد.
باید مد نظر داشته باشیم که هنر تحصیلی مشاور تحصیلی این است که بتواند فرد را در مسیر رسیدن به هدف بزرگ و دور دست خود راهنمایی کند، طوری که فرد با یک نقشه راه بزرگ و استراتژی معین احساس کند و ببیند که میتواند به هدف خود برسد. راهنمای شما علی الخصوص مشاور کنکور به هیچ وجه حق ندارد در شرایطی که هنوز زمان زیادی به کنکور یا هر آزمون دیگری باقی مانده است شما را ناامید کند!
در واقع با این کار موتور محرکه اصلی شما را از کار میاندازد. در اینجا نیز تبصره وجود دارد که این موضوع نباید با امید الکی و واهی اشتباه گرفته شود! مثلاً برای فردی که تا اردیبهشت ماه هیچ درسی نخوانده است رسیدن به رتبه زیر 100 کشوری کنکور تجربی صرفاً یک دروغ بزرگ است. در این زمینه یک مثال و یک دانش آموز و چیزهایی از این دست به هیچ وجه کافی نیست و ما راجع به عموم افراد صحبت میکنیم.
به عبارت بهتر منظور ما از ناامید نکردن این است که دانش آموز پایه یازدهم و یا دانش آموز پایه دوازدهم در ابتدای مهر ماه که هنوز فرصت بسیار زیادی تا کنکور سراسری باقی مانده است نباید امیدش را از دست بدهد. از طرفی باید دقت کنید که همه این موارد بعد از انتخاب رشته درست و اساسی برای کنکور معنا دارد. کسی که دلش با رشته هنر است را نمیتوان به زور دکتر کرد ولو این که هزاران کلاس برود و یا حتی در رشته پزشکی نیز قبول شود، ممکن است در نهایت به سمت حرفه هنری خود راه کج کند و هیچگاه اصلاً مطب نزند!
مشاور تحصیلی و انتخاب رشته درست
بعد از این که متوجه شدیم اصولاً تصویر ذهنی بسیار در فرایند انگیزه بخشی موثر است باید به این نکته دقت کنیم که این انگیزه دادن ها و این تصویر ساختن ها لاجرم در راستای علایق فردی دانش آموز ممکن است. یعنی دانش آموزی که علاقه مند به ریاضیات و تحلیل ذهنی است را نمیتوان با یک تصویر ذهنی از پزشکی مواجه کرد!
یا مثلاً دانش آموزی که به هنر علاقه مند است نمیتواند تصویر ذهنی خوب و جذابی از حرفه وکالت داشته باشد. بنابراین یکی از وظایف مهم مشاور تحصیلی این است که افراد را در جهت علایق فردی هدایت کند. امروزه شاهد این هستیم که دیگر درآمد سرشار منحصر به رشته خاصی نیست. افرادی که به حرفه خود علاقه مندند و پشتکار زیادی خرج رسیدن به اهداف خود می کنند در هر شاخهای که باشند، موفقیتهای بزرگی نصیبشان میشود.
نکته دیگری که در باب انتخاب رشته درست باید بدانید این است که ممکن است فردی در دوران نوجوانی مثلاً به مهندسی برق علاقه داشته باشد و بعد از قبولی در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف به این نتیجه برسد که این انتخاب از ابتدا با یک تصویر ذهنی نادرست شکل گرفته است. به عبارت بهتر علاقه مندیهای منجر به تصویر ذهنی شده و همچنین تصویر ذهنی نیز منجر به تقویت علاقه مندی میشود. پس یک تصویر ذهنی اشتباه میتواند تمام تلاش ها را تحت اثر قرار بدهد.
در چنین شرایطی صحبت کردن از تصورات افراد نسبت به رشته ها بسیار بسیار مهم است و باعث میشود که آنها درک بهتری از آینده شغلی خود داشته باشند. الزاماً قبولی در رشته پرطرفدار نمیتواند افراد را راضی کند و این فریبی است که همواره برای گرم نگه داشتن بازار مشاور تحصیلی وجود داشته و دارد.
مشاور تحصیلی و تقویت روحیه
از دیگر بخش های مهم فرایند کاری یک مشاور تحصیلی با تجربه تقویت روحیه و حس خودباوری است. بعد از ایجاد تصویر ذهنی مناسب انتخاب رشته درست باید دقت کنیم که الزاماً حداکثر روحیه و اراده مستمر در همه افراد به وجود نمیآید. شاید در جلسه اول به خاطر جو موجود فرد سرشار از نشاط و انگیزه شود ولی با گذشت زمان و درگیر شدن با فرایند یادگیری ممکن است روزهایی بیایند که در آنها فرد انگیزه لازم را نداشته باشد. در واقع وارد شدن به فاز عملیاتی کار و گرفتن اولین بازخوردهای منفی میتواند به سرعت فرد را دچار اضطراب و ناراحتی کند.
من نمیتوانم! این شاید کلیدیترین کلمه در کار یک مشاور تحصیلی باشد که هر از چندی از یکی از دانش آموزان میشنود! در چنین حالتی مشاور تحصیلی باید بتواند با توجه دادن فرد به بحث اثر تلاش و استمرار روحیه را در وی زنده کند. در واقع ایجاد روحیه مقاوم و مسلط به خود، طوری که حتی خود فرد بتواند مسئلهها و بحرانهای روحی خویش را حل کند، از وظایف اصلی مشاور است.
از این بعد شاید بتوان مشاور تحصیلی را بسیار نزدیک به سرمربی تیمهای ورزشی دانست. اگر راجع به ورزشکاران مدال آور تحقیق کرده باشید یا مستندهای تلویزیونی را دیده باشید احتمالاً دریافته اید که آنها نیز در بسیاری از موارد با تقویت روحیه توانستهاند مسیر خود را ادامه دهند. این موضوع نشان می دهد که اگر اساسی به صنعت مشاوره بنگریم متوجه میشویم که بسیاری از شاخه های مشاوره مانند مشاوره تجاری، مشاوره شخصیتی و مشاوره تحصیلی بنیانهای یکسان دارند و در این میان تقویت روحیه یکی از این بنیان های مشترک است.
مشاور تحصیلی و درک متقابل
اگر دانش آموز با مشاور احساس راحتی نکند و صرفاً یک رفتار ربات گونه را از مشاور خود ببیند، نمیتواند ارتباط خوب و موثر با مشاور داشته باشد و همین موضوع سبب آسیب به فرایند تحصیل می شود. حتی ممکن است دانش آموز تصور کند که مشاور تحصیلی فقط برای پر کردن جیب خودش ساعاتی را به او اختصاص میدهد. در چنین شرایطی فارغ از ادعاهای لفظی دانش آموز مبنی بر انجام کارها در نهایت شاهد تعلیق و به ثمر نرسیدن کلیه امور خواهیم بود.
برای اینکه بتوانیم به یک هدف بزرگ برسیم دانش آموز باید احساس کند که مشاوره تحصیلی حامی و دلسوز اوست. حتی برخورد صمیمانه و دوستانه از ریزه کاری های مهم فرآیند مشاوره است که هر (ظاهراً مشاوری!) نمیتواند آن را خوب اجرا کند. در واقع افرادی که به ضرب و زور به صورت مصنوعی بدون کوچکترین دلسوزی میخواهند ارتباط صمیمانه با دانش آموز خودشان داشته باشند، به خوبی از مشاوران با تجربه قابل تفکیک هستند.
نکته مهمی که در زمینه صمیمیت و درک متقابل بین مشاور تحصیلی و دانش آموز وجود دارد این است که این موضوع نباید از حد و حدود مشخصی فراتر برود. مثلاً ارتباط بدون حد و حساب یک مشاور از جنس مخالف (مرد یا زن) با یک نوجوان شانزده هفده ساله ممکن است باعث ایجاد روابط عاطفی در ناخودآگاه دانش آموز شود و این موضوع میتواند بسیار اثرات مخربی داشته باشد.
نگه داشتن حد و حدود و در عین حال پشتیبانی و دلگرمی دادن به دانش آموز یکی دیگر از مواردی است که یک مشاور تحصیلی با تجربه میتواند از پس آن برآید. پیشنهاد می کنیم اگر دانش آموزی دارید که ممکن است با سودجویی افراد و دانشجوهای نوپای مشاور نما (!) وارد روابط مخرب عاطفی خصوصاً در سال کنکور شوند حتماً ارتباط فرزندتان با مشاور را حداقل غیرمحسوس کنترل کنید. متأسفانه هر ساله شاهد آسیبهای این موضوع خصوصاً به دختران دواطلب کنکور هستیم که به دلیل عدم رعایت حدود از سمت مشاور وارد ورطه مخربی میشوند که نتایج کنکور آنها را به شدت تحت اثر قرار میدهد.
کوشیار جایی برای یادگیری!
چرا از خدمات تدریس خصوصی ریاضی و فیزیک و مشاوره کوشیار استفاده کنیم !؟ پاسخ صوتی
سوالات متداول
- رزومه شما چیست؟
به طور مختصر بنده حسین بهمن آبادی دانشجوی المپیادی صنعتی شریف با سابقه تدریس مباحث ریاضی پیشرفته، کنکور و المپیاد در دبیرستانهای تیزهوشان هستم. - هزینه و قیمت تدریس خصوصی ریاضی کوشیار چقدر است؟
این هزینه با توجه به رزومهی هر مدرس و میزان مراجعات متغیر است. مثلاً در ایام امتحانات که رجوع زیادی داریم با بقیه روزها فرق دارد. برای اطلاع از طریق راه های ارتباطی پایین همین صفحه پیام بدهید. - کلاس خصوصی شما آنلاین است یا حضوری؟
با توجه به اتلاف وقت زیادی که در رفت و آمدها داریم 99 درصد به صورت آنلاین. در شرایط بسیار خاص و با لحاظ هزینه رفت و آمد و صرفاً در تهران و کرج امکان بررسی گزینه حضوری وجود دارد. - چه مباحثی تدریس میکنید؟
تدریس مباحث ریاضی از اول ابتدایی تا کارشناسی ارشد رشتههای مهندسی قابل مذاکره است. اما تمرکز ما بیشتر بر روی ریاضی کنکور ، ریاضی تیزهوشان و مباحث المپیادی مثل المپیاد فیزیک یا مسابقات ریاضی است
من کی هستم!؟
- نام و نام خانوادگی: حسین بهمن آبادی
- دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک – گرایش کنترل – دانشگاه صنعتی شریف
- فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا – گرایش فضایی – دانشگاه صنعتی شریف
- فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی مکانیک – دانشگاه صنعتی شریف
- مدال برنز المپیاد فیزیک کشوری – سال 1392
- قبولی بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد – دانشگاه صنعتی شریف – 1397
- رتبه یک آزمون دکتری مهندسی مکانیک – 1399
- برگزیده بنیاد ملی نخبگان
- فارغ التحصیل دبیرستان استعدادهای درخشان شهید سلطانی یک – کرج
- مدرس دورههای المپیاد، کنکور و دورههای خاص در دبیرستانهای استعدادهای درخشان از سال 1393
در یک کلام : بی نهایت به تدریس ، پژوهش و ارتباط با دانشجو و دانش آموز علاقهمند هستم!
ادامه مقاله لحن محاورهای داره و از مقالات قبلی من راجع به انتخاب معلم خصوصی کپی شده 🙂
جهت رزرو کلاس به من پیام بدید از طریق راه های زیر 👇👇👇👇 یا >>> اینجا کلیک کنید <<<
رزرو کلاس
خیلی مهمه که بتونید با معلم یه ارتباط ساده و صمیمی داشته باشید! برای این کار کوشیار یک راه ارتباطی بسیار ساده داره! شماره واتس اپ و تلگرام من در اختیار تمام دانشآموزان هست تا بتونیم با هم بهتر پیش بریم!
البته بدلیل شلوغی زیاد و تعداد زیاد درخواست لطفاً تماس تلفنی رو از قبل با پیامک هماهنگ کنید!
دیدگاهتان را بنویسید